Periodiek schenken

Steun Kankeronderzoekfonds Limburg met voordeel

Wanneer u periodiek schenkt aan Kankeronderzoekfonds Limburg, maakt u ook in de toekomst onderzoek naar kanker mogelijk. 
Met een periodieke schenking geeft u minimaal vijf jaar achter elkaar een vast bedrag aan Kankeronderzoekfonds Limburg. Periodiek schenken heeft als voordeel dat u maximaal kunt profiteren van belastingaftrek. Uw periodieke gift kunt u namelijk volledig voor de inkomstenbelasting aftrekken. Vanaf 1 januari 2023 is de maximale aftrek 250.000 euro per jaar. Uw voordeel kunt u berekenen met behulp van de schenkcalculator voor periodieke giften tot 10.000 euro per jaar.

Voorwaarden

• U doneert 5 jaar (of langer) een vast bedrag per jaar;
• De schenking wordt vastgelegd in een schenkingsovereenkomst. Een periodieke schenking hoeft niet vastgelegd te worden in een notariële akte. 

Bereken uw belastingteruggave bij een schenking aan Kankeronderzoekfonds Limburg

De hoogte van de belastingteruggave bij een periodieke schenking is afhankelijk van uw inkomen en leeftijd. De schenking dient voor vijf jaar schriftelijk vastgelegd te worden om het belastingvoordeel te genieten. De rekenhulp vindt u hier

Gemakkelijk geregeld

Een periodieke schenking kunt u eenvoudig regelen. 
Vul de schenkingsovereenkomst in en stuur deze naar:
Kankeronderzoekfonds Limburg
Antwoordnummer 1006
6200 VB, Maastricht
Na ondertekening van deze overeenkomst door u en Health Foundation Limburg, ontvangt u een kopie van deze akte, waarmee u bij de Belastingdienst kunt aantonen dat uw schenkingen volledig aftrekbaar zijn. Het is mogelijk om via een incasso-opdracht de schenking te betalen of zelf jaarlijks over te maken.
Meer weten? Neem contact met ons op via telefoonnummer 043-407 73 63 of via info@kankeronderzoekfondslimburg.nl

 

Periodiek schenken
Periodiek schenken
Sluit de enquête