Vrienden aan het woord

Onze Business Vrienden vertellen

Als Business Vriend word je twee keer per jaar uitgenodigd voor onze netwerkbijeenkomsten, je lidmaatschap wordt gedoneerd aan het Kankeronderzoekfonds Limburg.
Iedere Business Vriend heeft zijn eigen verhaal over zijn of haar lidmaatschap. Ontdek het hier.

Jan Hol, Navenant, Holbox, Kankeronderzoek, Limburg, Maastricht UMC+
Jan Hol, Algemeen Directeur Holbox

Als ik iets omarmen kan, dan pak ik het gelijk op.

Jo Janssen, directeur van Heuschen & Schrouff Oriental Food

Natuurlijk willen we als bedrijf ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en goede doelen ondersteunen, maar specifiek voor het Kankeronderzoekfonds zit er voor mij ook wel een persoonlijke drijfveer achter.

Marjon Habets

Zowel zakelijke als privé zie ik de ingrijpende gevolgen van de welvaartsziekte kanker.

 

Marjon Habets
 

Zowel zakelijke als privé zie ik de ingrijpende gevolgen van de welvaartsziekte kanker. Het vraagt van mensen veerkracht en doorzettingsvermogen om deze tegenslag te overwinnen. Mensen gaan door een diep dal en hebben de allerbeste dokters nodig om hun leven te redden. Toen mij de gelegenheid werd geboden lid te worden van Business Vrienden van Kankeronderzoekfonds Limburg, heb ik niet geaarzeld mij hierbij aan te sturen. Mijn roots liggen in Limburg, in Eijsden om precies te zijn. De businessclub geeft mij een basis om connectie te houden met het gebied waar ik ben opgegroeid en sinds enige jaren ook zakelijk actief ben. 

 

Sluit de enquête