Routebeschrijving

Kankeronderzoekfonds Limburg is gevestigd aan de Gaetano Martinolaan 85 (1e etage) en ligt direct bij de hoofdingang van het Maastricht Expositie en Congres Centrum (MECC) en is gemakkelijk te bereiken.

Met de auto volgt u de blauwe bewegwijzeringsborden met "MECC/P3 P4". Zodra u bij de slagboom van P4 (Parkeerplaats 4) bent, ziet u links naast P4 een (niet overdekte) parkeerplaats P3. Dat is onze parkeerplaats. Deze is afgesloten met een slagboom. Druk nu de volgende code in 8512E. De bel gaat dan bij ons over en wij zullen de slagboom openen zodat u gratis kunt parkeren. Indien u door de ingang bij de parkeerplaats binnenkomt, let dan op dat u kiest voor de ingang met nummer 85, u komt bij een tweede deur waarbij u nogmaals aan dient te bellen. Als de deur geopend is neem dan de trap of lift naar de eerste etage. Links naast de lift is onze voordeur.

Mocht onze parkeerplaats vol zijn kunt u ook op straat (betaald) parkeren of in de parkeergarage van het ziekenhuis (ca. 500 meter lopen). Loop in het laatste geval door de hal van het ziekenhuis en neem uitgang Noord. Steek de straat over en u loopt de Gaetano Martinolaan in. U passeert aan je linkerhand een rood gekleurd gebouw; dit is de zijkant van het NH Hotel. Loop door tot u aan uw linkerhand nummer 85 bereikt. Meestal staan er oranje vlaggen buiten van de Brightlands Campus. Neem de draaideur en ga links van de receptie naar lift en trappenhuis. Let op: de receptie van de Brightland Campus is geopend van 10.15 tot 16.00 uur. Indien deze gesloten is, kunt u aan de achterzijde van het gebouw (via de parkeerplaats) toegang krijgen tot ons pand. Met openbaar vervoer kunt u de bus nemen naar het Maastricht UMC+ of MECC, die in de nabijheid stopt. Per trein reist u tot station Maastricht-Randwijck. Vandaar is het 400 meter lopen.

Sluit de enquête