Acties

Five4Five

De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze ‘bergen’, met gemiddeld stijgingspercentage van 7 à 8%, hebben we aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van 12,35 km.

Fietsers

Bedwing je deze hellingen 5x dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser om voor minimaal € 25,- per persoon zijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Runners en wandelaren

Maar natuurlijk hebben we de andere sportieve Limburgers niet vergeten. Runners en wandelaren kunnen in teams van 5 personen een rondje (12,35 km) wandelen of rennen. Het parcours is ook voor deze sportievelingen een pittige uitdaging. Per team van 5 wandelaren of runners betaal je ook minimaal € 125,- om mee te doen. 

Op het parcours zijn 5 pleisterplaatsen waar je kunt pauzeren en waar gezorgd wordt voor veel gezelligheid. Wandelaars en runners laten daar hun deelnamebewijs aftekenen. Fietsers doen dat aan start/finish. Let op: Five 4 Five is geen wedstrijd maar een prestatietocht, waarin jij bepaalt hoe ver je gaat

Op die manier wordt Five 4 Five een echt familie-evenement. Terwijl mama of papa haar of zijn rondjes fietst, wandelt de rest van het gezin of familie het parcours en moedigt mama of papa tussendoor aan.

Iets extra's doen?

Laat u sponsoren voor Five4Five. Maak uw eigen actie aan op actie.kankeronderzoekfondslimburg.nl. Stuur uw familie, vrienden, kennissen en collega's en mail en vraag om een kleine of grote sponsoring. 

Voor vragen bel Philip van Ballegooie 043-4077363 of mail naar info@five4five.nl.