Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Steun ons

Bedrijven

Zet je in als bedrijf

Uw bedrijf kan sponsor worden van het Kankeronderzoekfonds Limburg of een van haar activiteiten. Een van deze activiteiten is Five4Five. Een sponsorschap is maatwerk, we kijken graag samen met u wat het best bij uw bedrijf past.

Naast sponsoren, kunt u met uw bedrijf lid worden van de Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden. Twee maal per jaar organiseert de Business Club interessante bijeenkomsten in het Maastricht UMC+. Een 'kijkje achter de schermen', kennismaking met onderzoekers en netwerken staan centraal op deze avond. 
De volgende netwerkavond staat gepland op dinsdag 23 november 2021. Heeft interesse om deze avond bij te wonen? Neemt u dan contact met ons op. 

Verder praten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 043-407 73 63 of via info@kankeronderzoekfondslimburg.nl voor een afspraak.

 

Innervate
Innervate

"Kanker is iets waar bijna iedereen in zijn nabijheid mee te maken heeft. Innervate is een Limburgs bedrijf, onze wortels zijn verankerd in de Limburgse samenleving, daarom kiezen we voor het Kankeronderzoekfonds Limburg."
Roger Wigny, Operations Director, Innervate

Sluit de enquête