Steun ons

Doneerbox doneer online

Heeft u binnenkort een feest en overweegt u om geen cadeaus maar donaties voor een goed doel te vragen? Een prachtig idee! Hiervoor kunt u de gratis giftbox bestellen. 

Wilt u een giftbox bestellen? Dat kan door contact met het Kankeronderzoekfonds Limburg op te nemen via telefoonnummer 043 - 407 73 63 of via e-mail (info@kankeronderzoekfondslimburg.nl). Het Kankeronderzoekfonds Limburg wilt u bij voorbaat heel hartelijk danken voor uw initiatief deze giftbox te gebruiken bij een feestelijke gelegenheid!

Eenmalige gift

Elke gift, klein of groot, is welkom. Schenken aan een goed doel heeft bovendien fiscale voordelen. Een eenmalige schenking is meestal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als persoonsgebonden aftrek.

Meer weten? Neem contact met ons op via telefoonnnummer (043) 407 73 63.

Prof. dr. Gerard BosProf. dr. Gerard Bos

Structureel steunen

Een periodieke schenking houdt in dat u het Kankeronderzoekfonds Limburg voor een langere periode steunt, bijvoorbeeld door middel van een vast bedrag per jaar. Wij helpen u graag hierbij , neem contact met ons op via telefoonnummer (043) 407 73 63.

Er worden allemaal acties georganiseerd, waarvan wij niet alleen mooie donaties mogen ontvangen, maar die ook bijdragen aan de naamsbekendheid van het Kankeronderzoekfonds Limburg. En hopelijk meer mensen aanzet om een donatie te doen of een actie op te starten. Het hoeven niet allemaal grote acties te zijn,  kleinschalige acties worden evenzeer gewaardeerd! We beseffen dat, in deze economische tijd, mensen steeds vaker keuzes moeten maken, maar voor ons is elke donatie zo belangrijk. Immers elke euro die gespendeerd kan worden aan onderzoek, betekent meer kans op betere behandelmethoden en betere prognoses voor kankerpatiënten!”

Prof. dr. Gerard Bos, internist hematoloog