Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Steun ons straks...

Wilt u ook in de toekomst bijdragen aan onderzoek naar kanker in Limburg?

Hiervoor kunt u het Kankeronderzoekfonds Limburg opnemen in uw testament. Een testament laat u opmaken bij een notaris. Hiermee bepaalt u zelf wat er met uw erfenis gebeurt. In uw testament kunt u kiezen uit twee vormen: een legaat of een erfstelling. Elk nalatenschap in geld en goederen is welkom.

Legaat

U kunt een vast bedrag of een bepaald goed (huis, grond) nalaten.

Erfstelling

Een deel (percentage) van uw nalatenschap is bestemd voor het goede doel. Wanneer u nalaat aan het Kankeronderzoekfonds Limburg komt uw nalatenschap (legaat of erfstelling) volledig ten goede aan dit doel. Als ANBI-instelling zijn wij vrijgesteld van successierechten.

Voor een juiste afwikkeling bij de notaris is het van belang de officiële tennaamstelling van de Stichting op te laten nemen: Stichting Kankeronderzoekfonds Limburg, statutair gevestigd te Maastricht. Kamer van koophandelnummer 52935302.

Wij informeren u graag vrijblijvend over ‘nalaten aan het Kankeronderzoekfonds Limburg’. Neem hiervoor contact op met Ellen van de Ven (e.vandeven@hfl.nl) en/of Marcel Bourgonje (m.bourgonje@hfl.nl)  (043- 407 73 63) of informeer bij uw notaris.

Nalatenschap folder

Wij hebben een speciale folder gemaakt waarin wij informatie geven over de mogelijkheden om na te laten aan het Kankeronderzoekfonds Limburg.

Auréus Maastricht
Auréus Maastricht
“Cliënten stellen ons af en toe de vraag ’of wij een goed doel weten’. Voor vermogende mensen, vermogende families is het financieel aantrekkelijk om jaarlijks een bepaald bedrag te besteden aan een goed doel. Wij noemen dan een aantal goede doelen, waar de cliënten zelf een keuze uit kunnen maken. Uiteraard is het Kankeronderzoekfonds Limburg één van de doelen! Niet alleen omdat we het fonds goed kennen, maar vooral ook omdat we de mensen áchter het fonds kennen. Het wordt ‘mean and lean’ gerund en het Kankeronderzoekfonds Limburg heeft uitstekende connecties met het Maastricht UMC+. Dat is een belangrijk voordeel. Door de regionale binding heeft dit goede doel een streepje voor. We kunnen het zonder meer aanbevelen!”
Jan-Willem Werker, Auréus MaastrichtSluit de enquête