Acties

Koffiemoment voor kanker

Koffiemoment voor Kanker is een eenvoudige actie

 

Je hoeft er (bijna) niets voor te doen. Nodig je vrienden, familie en kennissen uit voor een kopje koffie en vraag of zij een donatie willen doen in de speciale Koffiespaarpot.

"Voor mij is onderzoek heel erg waardevol omdat het hoop betekent. Ik heb uitgezaaide borstkanker, een soort doodvonnis. Ik wil niet stoppen met leven en hoop dat ik niet de enige ben die echt wil dat de onderzoeken sneller gaan." Margreet van Grondelle

Dagelijks drink je ongetwijfeld enkele koppen koffie, thee of iets anders.
Veelal in het gezelschap van anderen; collega's, vrienden, familie, clubgenoten of zakenrelaties. Vaak is dit ook een moment om te overleggen, ervaringen te delen en bij te praten.

Wij roepen je op om dit moment van samenkomen te benutten voor het goede doel: meer onderzoek naar kanker te realiseren in Limburg.


Start nu je eigen actie voor kankeronderzoek in Limburg. Je kunt het hele jaar meedoen!  

Wilt u zelf een koffiemoment starten of een andere actie neem contact op met Marcel Bourgonje of Babette Frank, 043-4077363 of info@kankeronderzoekfondslimburg.nl. Of heb je nog geen idee, maar wil je wel iets doen neem dan ook contact met ons op. We helpen je graag.