Organisatie

Hoe werven wij?

Per post

Vier keer per jaar ontvangen geïnteresseerden en donateurs via de post of digitaal de nieuwsbrief van het Kankeronderzoekfonds Limburg. Via de nieuwsbrief geven wij geïnteresseerden en donateurs informatie over de onderzoeken die gesteund worden door het Kankeronderzoekfonds Limburg. In de nieuwsbrief laten we tevens acties zien die georganiseerd worden door mensen die het fonds een warm hart toedragen. Ook roepen we op om donateur te worden of om op een andere manier de onderzoeken van het Kankeronderzoekfonds Limburg te steunen.

Straat werving

Het direct aanspreken van mensen in het Maastricht UMC+ (azM) en hun vragen om donateur te worden, is al enkele jaren een belangrijke activiteit voor het werven van donateurs. Acht keer per jaar gaan enthousiaste jongens en meisjes de "straat" op om donateurs te werven. Het werven gebeurt overdag in de hal van het ziekenhuis.

Hoe kunt u onze wervers herkennen?

  • Zij dragen een legitimatiebewijs van Kankeronderzoekfonds Limburg;
  • Er wordt gewerkt met officiële formulieren (zij werven alleen structurele bijdrages: donateurs);
  • Zij hebben altijd een blauw shirt aan van Kankeronderzoekfonds Limburg.

In de volgende weken in 2020 zullen onze wervers in het ziekenhuis actief zijn: 
Weeknummer: 3, 7, 12, 17, 20, 25, 28, 35, 37, 41, 48, 51

Online

Via onze eigen website van Kankeronderzoekfonds Limburg wordt informatie gegeven over acties en bestaat een mogelijkheid om online te doneren zowel eenmalig als structureel.
Verder geven we informatie over acties en onderzoeken via onze eigen sociale media pagina's (facebook, linkedin). Geïnteresseerden kunnen ons ook vinden via websites van de partners en sponsoren van het Kankeronderzoekfonds Limburg.

Business Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg

Speciaal voor ondernemers en bedrijven is de Stichting Business Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg opgericht. Bekijk voor meer informatie de website www.vriendenkl.nl.