29 augustus 2017

Stagiair(e) gezocht voor uitdagende stage

Voor het evenement Five4Five (met als goede doel het Kankeronderzoekfonds Limburg) zoeken wij  een stagiair(e) communicatie, marketing en fondsenwerving voor 16 tot 24 uur per week.

 

 

Five4Five

In mei  2018 organiseren Business Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg voor de vijfde keer  het wandel-, loop-, en fietsevenement  Five4Five. Voor dit evenement zoeken wij iemand die een bijdrage kan leveren aan het vergroten van de aandacht voor dit evenement, het verhogen van het aantal deelnemers en hiermee uiteraard de opbrengst.  Het creëren van  goede awareness en het steunen van het goede doel zijn belangrijke aspecten. De opbrengst van dit evenement gaat naar kankeronderzoek in Limburg. Aan deze tocht namen in 2017 ongeveer 1500 mensen deel. Het aantal deelnemers willen we graag zien groeien. Zie het filmpje voor een impressie.

Voor meer informatie over het evenement zie www.five4five.nl.

 
Inhoud stage
Je houdt je vooral bezig met ondersteuning van de fondsenwervers op het gebied van communicatie, marketing en fondsenwerving.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Mede organiseren van het evenement en alle activiteiten die hierbij komen kijken;
  • Redactie website en nieuwsbrief;
  • Onderhouden van social media;
  • Mede ontwikkeling van communicatiemiddelen (folders, posters etc.);
  • PR- activiteiten: persberichten schrijven, contact onderhouden media;
  • Betrekken van (oud) deelnemers bij Five4Five en bouwen van communtiy.

Profiel kandidaat
We zoeken een enthousiaste, ondernemende student(e) die van aanpakken weet. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt bij voorkeur ervaring met het organiseren van evenementen en het werven van sponsoren, bijvoorbeeld omdat je naast je studie actief bent (geweest) bij een sport-, studie- of studentenvereniging. Je bent communicatief vaardig en wilt graag ervaring opdoen met het werken voor een sportief evenement met potentie.

Belangstelling
Stuur een  brief en CV per mail aan Philip van Ballegooie van het Kankeronderzoekfonds Limburg, p.vanballegooie@nl.

 
Voor meer informatie kun je Philip ook mailen of bellen p.vanballegooie@hfl.nl,
06-31767776.