Smeer je in bij Pop on Top

Pop on Top zal op 19 en 20 mei 2023 weer zijn muziek laten klinken op de Cauberg van Valkenburg. Op dit festival met een hoop artiesten zoals Nena, Danny Vera en Maan zal ook Kankeronderzoekfonds Limburg een poging doen mensen zich bewust te maken van de noodzaak zich te beschermen tegen de zon. Hoe? Door je in te smeren! Met dank aan Mark van Horik is het mogelijk om de campagne Smeer & Doneer hier uit te voeren. We spraken hem kort over het evenement en de samenwerking.

Wie is Mark van Horik?
Mark van Horik is begonnen als tourmanager bij het Nirwana Tuinfeest festival het Brabantse Lierop. Ondertussen zit hij nu al 34 jaar in de evenementenbranche waar hij onder andere samenwerkt met artiesten als Guus Meeuwis, en voor evenementen als Paaspop, Bospop en dus ook Pop on Top Valkenburg. Hier zal van Horik na het jubileum van vorig jaar voor de 11e keer de programmering mogen verzorgen.

Smeer & Doneer
Na contact te hebben gehad met Kankeronderzoekfonds Limburg werd er al vrij snel instemming gegeven voor het doel om op het festival aanwezig te zijn. “Alle doelen die we kunnen steunen die zijn natuurlijk welkom met alle reclame die we hebben.”  Van Horik vindt dat ze dit soort stichtingen moeten helpen mocht daar de kans voor zijn.

Aangezien het de afgelopen 11 jaar altijd mooi weer is geweest op het festival brengt dit goede moed met zich mee. Elk jaar blijft het toch wel even gokken maar daar klinkt van Horik niet bezorgd over. Over de link naar Kankeronderzoekfonds Limburg zegt hij het volgende: “Het is belangrijk dat mensen blijven smeren en de link naar kanker zien.” Om volop te genieten van het festival is het wel van belang de zon in de gaten te houden. Maar genieten zullen we volop, We zien je graag op het hoogste muziekfestival van Zuid-Limburg!

Meer over de campagne Smeer & Doneer: www.smeerendoneer.nl 

Pop on Top - 19 + 20 mei 2023 - Cauberg Valkenburg - www.popontop.nl
Foto: Enrique Meesters 

Sluit de enquête