26 januari 2017

Inspirerende Kick-off Five 4 five 2017

Woensdagavond 25 januari jl. vond de kick-off van Five4five 2017 plaats bij Koetshuis Kasteel Rijckholt​.
Na de opening door voorzitter Hans Bours​, interviewde presentatrice Dyanne Sleijpen​ achtereenvolgens Mechteld Roovers​ (ex-patiente en deelneemster die in 2016 bijna € 5.000 extra sponsorgeld ophaalde), prof. dr. Matty Wijenberg (onderzoeksteam Encore studie, doet ieder jaar met haar onderzoeksgroep mee), Brigitte de Jong​ (Tijdens haar behandeling bleef Brigitte bewegen en formeerde een team van maar liefst 90 (!) personen om tijdens de trappenmarathon geld op te halen voor Kankeronderzoekfonds Limburg​) en Miranda Heemels​ (HR manager van Smeets Bouw BV, met een groot bedrijven team doen zij mee aan Five4Five). Na de interviews volgde een presentatie van de speciale kleding voor five 4 five (te bestellen via http://www.five4five.nl/kleding mogelijk gemaakt door Bioracer, ontworpen door Dullens Design​).
De avond werd afgesloten door een presentatie van 54-voudig voetbal international Boudewijn Zenden over zijn voetbalcarriere en zijn inzet als ambassadeur voor Five4Five.
Wij bedanken iedereen voor deze inspirerende avond en Business Vriend Photostique​ (Peter Mullenberg​) voor de prachtige foto's!