Geslaagde kick-off Five4Five

Op donderdag 29 januari jl. vond de kick-off van alweer de 6e editie van Five4Five plaats in het Koetshuis Kasteel Rijckholt. Onder leiding van Patty van de Weerdt kwamen er vele gasten aan het woord.

Op donderdag 29 januari jl. vond de kick-off van alweer de 6e editie van Five4Five plaats in het Koetshuis Kasteel Rijckholt. Onder leiding van Patty van de Weerdt kwamen er vele gasten aan het woord.

Met voorzitter Hans Bours werd gesproken over de toekomst en ambitie van Five4Five en werd de nieuwe start/finish locatie bekend gemaakt. Roger Moonen maakte hier prachtige beelden van.

Germaine Curfs van Curfs Logistics, vertelde hoe zij al haar medewerkers motiveert om fit aan de start te verschijnen op zaterdag 25 mei a.s. Zij wandelen als bedrijf mee voor het goede doel.

Koen Dullens (Dullens Design) en Raoul van Montfoort (Pyxidis), waren twee van de organisatoren die vorig jaar de succesvolle benefietavond ‘Meersje veur Five4Five’ organiseerde. Deze avond leverde ruim €37.000,- op. Een enorme opbrengst! De formule van deze benefietavond deelden zij met de vele aanwezigen in de hoop dat velen hun voorbeeld gaan volgen.

Prof. dr. Ir. Matty Wijenberg en dr. Eline van Roekel vertelden over hun onderzoek naar de gevolgen van dikke darmkanker. De aanwezigen werden bijgepraat over dit onderzoek met de nadruk op bewegen.

Speciale gast deze avond was Sam Schröder. Sam is rolstoeltennisser en heeft als doel om in 2020 aan de paralympische spelen in Tokyo mee te doen en daar goud te halen! Zijn verhaal over ziek zijn en topsport bedrijven was zeer bijzonder. Wat een kracht! Het complete verhaal van Sam kun je lezen op zijn eigen website.

Ambassadeur van Five4Five, Boudewijn Zenden, verraste tot slot door aan te kondigen dat hij dit jaar ter nagedachtenis aan zijn overleden neef op de fiets stapt in plaats van te gaan hardlopen!

De avond werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje met een live optreden van Jean Notermans.

U kunt zich nu inschrijven. Als bedrijf, als vriendenclub als individu. Wij helpen u graag verder!

P.S. ook dit jaar kun je weer starten met een heerlijk ontbijt vanaf 9.00 uur!

Sluit de enquête