Andi Smart Solutions Group trotse ‘vriend’ van Kankeronderzoekfonds Limburg

“Iederéén is gebaat bij onderzoek naar deze ziekte”

Andi Smart Solutions Group is sinds 2018 aangesloten bij Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden, een netwerk van ondernemers uit de provincie die zich inzetten tegen kanker. We spreken Frits Keulen (58), algemeen directeur, bestuurder en eigenaar van het op Maastricht Airport gevestigde bedrijf, dat voorziet in slimme oplossingen op het gebied van drukwerk en print

Kan hij zich even kort voorstellen? “Ik ben Frits Keulen, woonachtig in het mooie Bunde. Samen met mijn vrouw heb ik drie kinderen: twee dochters en één zoon. Onze oudste dochter is ook werkzaam in het bedrijf, als internationaal accountmanager Health Care & Life Sciences. Binnenkort treedt ook onze zoon toe tot de onderneming; hij gaat aan de slag op onze logistieke afdeling”, steekt hij van wal.

Even voorstellen
Voor wie Andi Smart Solutions niet kent: wat doet het bedrijf? “Andi Smart Solutions Group is de paraplu waaronder drie bedrijven opereren. Ten eerste Andi Smart Print Solutions, onze drukkerij en print-serviceprovider. Ten tweede Blueprint Visuals, dat zowat alles behalve papier bedrukt. Auto’s, banners, wanden: je kunt het zo gek niet bedenken. Dan is er nog Andi Value Added Solutions, dat kort gezegd alles assembleert wat wij produceren, met een scherp oog voor duurzaamheid en kostenreductie. Binnenkort krijgen we een vierde tak, die zich exclusief gaat richten op packaging”, vertelt Frits.

“Een van onze USP’s is dat we on-demand leveren, in de oplage die een klant nodig heeft, waardoor deze geen voorraad hoeft aan te houden en bespaart op de kosten voor opslag en intern transport. In het kader van duurzaamheid, proberen we ook zoveel mogelijk orders te verzamelen in zogenaamde kits, wat het aantal vervoersbewegingen beperkt en zorgt voor een reductie van de CO2-uitstoot”, legt hij uit.

Teruggeven aan de samenleving
“Maatschappelijk verantwoord ondernemen loopt als rode draad door al onze bedrijven. Iets teruggeven aan de samenleving hoort daarbij. Dat deden en doen wij onder andere door Kankeronderzoekfonds Limburg financieel én met onze diensten te steunen. Sinds kort is die samenwerking uitgebreid en kan niet alleen Kankeronderzoekfonds Limburg, maar alle vijf de fondsen van Health Foundation Limburg kosteloos een beroep op ons doen voor hun grafische producties”, vertelt Frits.

“Ik ben oprecht onder de indruk van wat er door Kankeronderzoekfonds Limburg met de financiële inbreng op onderzoeksgebied wordt gedaan. Dat is ook de reden dat we nu besloten hebben onze steun te verbreden naar de hele stichting. We zijn er trots op een bijdrage te kunnen en mogen leveren aan een gezonder Limburg. Ik kan elke Limburgse ondernemer aanraden om Kankeronderzoekfonds Limburg of een van de andere fondsen te steunen. Je krijgt er heel veel voor terug. Als mens en als ondernemer”, besluit hij.

Word Business Vriend
Steun samen met vele andere Limburgse ondernemers en organisaties Limburgs onderzoek naar kanker. Als Business Vriend wordt u regelmatig uitgenodigd voor netwerkbijeenkomsten. U krijgt tweemaal per jaar een “kijkje in de keuken” van het Maastricht UMC+ en/of een onderzoeksfaciliteit met aansluitend een walking diner en gelegenheid tot netwerken. Voor deze bijeenkomsten kunt u ook een introducé uitnodigen. Daarnaast maakt u persoonlijk kennis met de artsen en onderzoekers die gesteund worden door de Business Vrienden.
Meer informatie is te vinden op de website.


 

Sluit de enquête