Start Limburgse Decolletés 2022

Donderdag 22 september
Kom op donderdag 22 september naar de start van de actie Limburgse Decolletés in Fotomuseum aan het Vrijthof

Programma: 

Christianne Schreuder, bekend van RTV Maastricht gaat deze in avond in gesprek met:
Plastisch chirurg Dr. Stefania Tuinder van het Maastricht UMC+ over het onderzoek: Herstel van gevoel in de gereconstrueerde borst. 
Zij heeft uitgebreid anatomisch onderzoek gedaan naar nieuwe technieken voor borstreconstructie hetgeen geleid heeft tot de revolutionaire ontdekking van de SC-GAP en de LTP welke de komende jaren waarschijnlijk in toenemende mate als techniek voor borstreconstructie gebruikt gaat worden. 

'Leeuwin' Vanity Lewerissa won met Standard Luik praktisch alle prijzen, speelde op het hoogste niveau bij PSV en Ajax en maakte onderdeel uit van de winnende EK selectie van 2017. Vanity heeft een zeer bewogen periode achter de rug. In februari werd bij de pas 31-jarige voetbalster borstkanker geconstateerd. Deze avond vertelt ze meer over topsport en ziek zijn.

Naast deze zeer inspirerende gasten hebben wij nog een aantal verrassingen voor je in petto én onthullen wij het sieraad dat TULP Jewelry speciaal heeft ontworpen.

Jaarlijks ontwerpt TULP Jewelry een bijzonder sieraad in de vorm van een blad. In 2020 was dit het Limburgs Eikenblad en vorig jaar het Limburgs Wijnblad. Deze avond de bekendmaking van het sieraad van 2022.

Na het officiële programma is de tentoonstelling SURFACE van de Deense fotograaf Søren Solkær exclusief voor bezoekers van de kick-off geopend. De tentoonstelling is nog maar tot 25 september te zien. Voor deze avond vragen wij een bijdrage van slechts €8,50,-.

Tijd:
Inloop vanaf 19:00 uur tot 22:00 uur

Prijs:
€ 8,50 Inclusief welkomstdrankje én de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de tentoonstelling SURFACE van de Deense fotograaf Søren Solkær 

Locatie
Grand Café Maastricht Soiron / Fotomuseum aan het Vrijthof  
Vrijthof 18 – 6211 LD Maastricht 

-> Klik hier voor tickets 

   

Sluit de enquête