Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Netwerkbijeenkomst Business Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg

Dinsdag 11 mei

Kankeronderzoekfonds Limburg heeft Business Vrienden die zich extra inspannen voor baanbrekend onderzoek naar kanker in Limburg. U als Limburgse ondernemer kunt ook businessvriend worden. Het is een manier om maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk te brengen en uw betrokkenheid bij onderzoek naar kanker te tonen.

Waarom Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden
Onderzoek naar kanker is kostbaar. De Nederlandse overheid draagt circa 30% bij aan het onderzoeksbudget. De overige 70% komt van donateurs, particuliere initiatieven en het bedrijfsleven.

Kankeronderzoekfonds Limburg steunt talentvolle artsen en onderzoekers. Zij ontvangen financiële middelen ter ondersteuning van baanbrekende onderzoeken die verricht worden in het Maastricht UMC+ en alle andere Limburgse ziekenhuizen. Hierdoor groeit de kennis in Limburg en profiteren patiënten van nieuwe ontwikkelingen en goede zorg dichtbij huis!

Word Business Vriend
Steun samen met vele andere Limburgse ondernemers en organisaties Limburgs onderzoek naar kanker. Als Business Vriend wordt u regelmatig uitgenodigd voor netwerkbijeenkomsten. U krijgt tweemaal per jaar een “kijkje in de keuken” van het Maastricht UMC+ en/of een onderzoeksfaciliteit met aansluitend een walking diner en gelegenheid tot netwerken. Voor deze bijeenkomsten kunt u ook een introducé uitnodigen. Daarnaast maakt u persoonlijk kennis met de artsen en onderzoekers die gesteund worden door de Business Vrienden.
Meer informatie vindt u hier

Sluit de enquête