Dinsdag 19 november

Netwerkbijeenkomst Business Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg

Steun samen met vele andere Limburgse ondernemers en organisaties onderzoek naar kanker.

Wij nodigen u graag twee keer per jaar uit voor onze netwerkbijeenkomst. U krijgt een “kijkje in de keuken” van het Maastricht UMC+ en/of een onderzoeksfaciliteit met aansluitend een walking diner en gelegenheid tot netwerken. Daarnaast kunt u kennismaken met de onderzoekers die gesteund worden door de Business Vrienden.

Uw bedrijfslogo vermelden wij op onze website en u ontvangt het speciale “vrienden logo” dat u mag gebruiken op al uw communicatieve uitingen.

Ook organiseren een aantal Business Vrienden een of meerdere keren per jaar zelf een fundraisingsactiviteit waarvoor u uitgenodigd wordt (vrijwillig). Soms zijn deze gratis, soms moet u voor deze activiteit.

Naast uw maatschappelijke betrokkenheid, uw (emotionele) band met het onderwerp is er dus ook volop gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde ondernemers en organisaties.

Meer informatie vindt u op de website van Business Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg: www.vriendenkl.nl of stuur een bericht naar info@vriendenkl.nl.