Lions Geulmond Fietstour

Zondag 11 juni
Lions Beek - Geulmond organiseert op zondag 11 juni een prachtige fietstour waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kankeronderzoekfonds Limburg.

Fietsen tegen kanker
De Lions Geulmond Fietstour w0rdt sinds 2008 professioneel georganiseerd, onder goede begeleiding van Motards, medische ondersteuning en begeleid door kopmannen uit fietsclubs uit de regio bieden wij een mooie fietstour aan door het Zuid Limburgse heuvelland en de Voerstreek. Tussen de middag genieten de renners van een rijk aangeklede lunch op een mooie horeca locatie halverwege de fietstour.

De Lions Geulmond Fietstour is een pelotonstocht met de racefiets van ca. 85, 100 en 120km voor deelnemers die in de regel getraind zijn om langere afstanden over heuvelachtig landschap af te leggen. De fietstour heeft een prestatief karakter maar kent geen competitieve elementen. Alle deelnemers worden in drie groepen ingedeeld. De Lions Geulmond Fietstour voert over openbare wegen en deze groepen worden voor de veiligheid door Motards (gecertificeerde verkeersregelaars) begeleid.

Aanvullende informatie over de tour en deelnemen is te vinden op de website

Sluit de enquête