Woensdag 28 juni

CD presentatie Dyanne Sleijpen - Open avond

“Dyanne Sleijpen presenteert haar nieuwe CD “Door..!. Gehele winst voor Kankeronderzoeksfonds Limburg. ”


“Een permanente glimlach. Zonnig weer. Liefde voor jezelf of voor een ander. Vreugde. Een fijne blik van een onbekende in de trein. Lachen om een goeie grap. Genieten van een knuffel.
Positiviteit is overal, maar niet vanzelfsprekend. Soms moet je op zoek. Bijvoorbeeld als er zaken gebeuren die je niet zelf in de hand hebt en je verdriet doen. Probeer dan maar eens optimistisch te blijven. Dat is een kunst. ”

Dyanne Sleijpen: Singer/songwriter & ambassadrice van het Kankeronderzoeksfonds Limburg laat zich inspireren door de mensen in haar directe omgeving die juist op zulke momenten blijven lachen. Mensen die reden hebben om treurig te zijn maar zich niet uit het veld laten slaan en vol goede moed vooruit blijven kijken. Met name haar betrokkenheid binnen het fonds heeft als voornaamste voedingsbodem voor haar nieuwe album ‘Door,’ gefungeerd. Dit heeft Dyanne doen besluiten de gehele winst af te dragen aan Kankeronderzoeksfonds Limburg.

Een reeks nieuwe liedjes met tal van samenwerkingen die de luisteraar moet opvrolijken in donkere tijden en een frisse wind blaast voor diegene die dat nodig heeft.

De CD wordt tijdens een exclusieve VIP-avond op dinsdag 27 juni & 28 juni tijdens een open avond gepresenteerd. U bent van harte uitgenodigd!

Meer informatie vindt u op de website van Dyanne Sleijpen