Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

2e editie exclusieve e-bike tour

Donderdag 29 september

Een Nieuwe exclusieve E-Bike tour!

Na het succes van onze eerste E-Bike tour in 2021 zijn wij zeer gemotiveerd om een 2e tour te organiseren.  

Donderdag 29 september kunt u genieten van een speciale tour, waarmee u ook uw betrokkenheid bij Kankeronderzoek in uw eigen regio kunt tonen. We hopen dat alle deelnemers van het eerste uur weer present zijn en verwelkomen ook graag nieuwe deelnemers.

We starten met een kop koffie/thee met vlaai in de Laethof te Mesch, waarna we om 10.30 uur op de trappers stappen voor een mooie tocht van ca. 40 km.

Daarbij volgen we de voetsporen van Sjef Hutschemakers, bekend als schilder van  pastorale taferelen van Limburgse boeren en van religieus werk. Speciaal voor deze tour zijn enkele kerken toegankelijk waar u werken van de schilder kunt bezichtigen en uitleg krijgt. Normaliter zijn deze kerken, behalve tijdens een mis, niet toegankelijk.

Ook nemen we een kijkje in het destijdse schildersatelier van Hutschemakers. Tijd voor reflectie, lees rustpauze, met muzikale omlijsting is er in de kerk in St. Geertruid.

In de middag zal Prof. dr. De Wert, hoogleraar medische Ethiek met u in discussie gaan over het thema “moet alles wat kan in de (oncologische) zorg?”.  De opbrengst van deze fietstour is bestemd voor zijn onderzoek.

We sluiten af met een borrel in Mesch.

Noteer 29 september a.s.  in uw agenda! Deadline voor de inschrijving is 12 september. Het maximale aantal deelnemers is 100, wacht dus niet te lang. Inschrijving en betaling via deze link.

Heeft u zelf geen E-bike maar wilt u toch graag meedoen dan kunt u dit bij de aanmelding doorgeven en regelen we een E-bike. Het is overigens mogelijk om deel te nemen met een gewone fiets of racefiets.

De prijs voor deelname is € 125,- per persoon, waarvan 100 euro wordt overgemaakt voor het onderzoek.

We verheugen ons op uw komst.

Namens de initiatiefnemers,
Gerard Bos, Roy Lalisang, Pierre en Tineke Gubbels, Ellen van de Ven

Team Kankeronderzoekfonds Limburg. Contactpersonen:
Marcel Bourgonje; m.bourgonje@hfl.nl
Phillip van Ballegooie; p.vanballegooie@hfl.nl

 

Sluit de enquête